Løvetamarinfødsel i Dyreparken

Aksell24. januar 20191min0
Mens vi venter på gepardfødselen i Dyreparken, så skjer det andre fødsler i parken. I forrige uke så to knøttsmå løvetamarinunger dagens lys i parken. En veldig god nyhet for det internasjonale bevaringsprogrammet for løvetamarin. Forrige uke opplevde Kristiansand Dyrepark en ny fødsel da løvetamarinene Lola og Bailey ble foreldre til to knøttsmå babyer. Fødselen er […]

Mens vi venter på gepardfødselen i Dyreparken, så skjer det andre fødsler i parken. I forrige uke så to knøttsmå løvetamarinunger dagens lys i parken. En veldig god nyhet for det internasjonale bevaringsprogrammet for løvetamarin.

Forrige uke opplevde Kristiansand Dyrepark en ny fødsel da løvetamarinene Lola og Bailey ble foreldre til to knøttsmå babyer. Fødselen er gode nyheter for det internasjonale bevaringsprogrammet for løvetamarin. Denne arten er nemlig et godt bevis på at bevaringsarbeid nytter. For ti år siden var løvetamariner nesten helt utryddet i verden. Dette er Lola og Baileys tredje kull med unger etter at de kom til Dyreparken i 2014. Dyrepasser i Kristiansand Dyrepark, Tanya Minchin er ikke i tvil om at dette er en viktig fødsel.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.