Streamingtips: Actionfilm og norsk dokumentar

Linda Holzerland29. juni 20183min0
Røverdatter-bilde-1

Hver uke gir Pål Nordseth, fra Filter Film & TV, oss streamingtips. Denne uken uken er det en ny tv-serie og en dokumentar som anbefales:

Luke Cage (Sesong 2)
Luke Cage
Netflix er klar med sesong 2 av Marvels Luke Cage

– Marvels nest beste Netflixserie etter Jessica Jones. Serien handler om Superhelten Luke Cage, en tidligere straffange som nå bruker sine overnaturlige krefter og skuddsikre kropp for å bekjempe kriminalitet og korrupsjon i bydelen Harlem på Manhattan. Den byr på en forholdsvis kompleks fortelling med sosial bevissthet og et interessant rollegalleri, sier Nordseth. Se serien her.

Røverdatter

 

Dokumentaren Røverdatter er en av anbefalingene fra Pål Nordseth denne helgen

NRK TV har sluppet sin årlige godtepose med dokumentarer. Her er det mye god journalistikk å finne, enten du er interessert i teknologi, politikk og ekstremisme, krigshistorie, religiøse kulter og psykopater, uoppklarte drapssaker, flyktningekrisa, rock ’n roll eller reality-tv, sier Nordseth. Om jeg skal trekke fram en film, anbefaler jeg den unge regissøren Sofia Haugans imponerende debut, som gikk på kino tidligere i år. «Røverdatter» er hennes personlige fortelling om livet med en rusavhengig og kriminell far. Den er rå, utleverende og dessuten smart og godt fortalt. Se dokumentaren her. 

For flere film og tv-tips fra Pål Nordseth, trykk her!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.