Leter du etter beste forbrukslån? Slik skaffer du deg de beste tilbudene

Radio Metro13. april 20206min0
pexels-breakingpic-3305

Dette er en betalt annonse fra PGS Marketing AS v/ Beste-kredittkort.no.

Sitter du på en drøm du så gjerne skulle sett gå i oppfyllelse? Eller kanskje en ferie du lenge har drømt om? Kanskje må kjøkkenet ditt renoveres? Med et forbrukslån gjør du det mulig å investere i drømmen din. Du må imidlertid ikke glemme at både rente og nedbetalingstid påvirker forbrukslånets kostnad dersom du velger et forbrukslån.

Tenker du å søke om forbrukslån, men sliter med å finne ut hvilket forbrukslån som er best? Kanskje har du funnet ut at det er store prisvariasjoner, og derfor synes det er vanskelig å bestemme deg for hvilken bank du skal bruke. Dersom du kjenner deg igjen i dette, vil det være lurt å benytte deg av en lånemegler.

Det finnes veldig mange lånemeglere på markedet for forbrukslån. Disse har som oppgave å videreformidle de beste tilbudene. Felles for alle låneagenter er at du bare trenger å sende en søknad, så vil du få svar fra flere långivere. Videre skal vi se nærmere på en av de mest populære långiverne i Norge.

Lendo – en långiver mange benytter

Lendo samarbeider med veldig mange ulike banker, derfor kan de tilby meget kompetitive vilkår. Lendo er eid av Finn.no og er en del av Schibsted-konsernet.

Lendo er en låneformidler for lån hvor selskapet tilbyr refinansiering, forbrukslån og kredittkortlån. Lendo har et stort fokus på å sikre lavest mulig rente for sine kunder, men denne vil være individuell fra kunde til kunde. Du trenger bare å levere en søknad, så gjør Lendo resten av jobben.

Hvorfor er det lurt å bruke en låneformidler?

En låneformidler eller lånemegler samarbeider med mange ulike banker og låneformidlere i Norge. For disse er målet å skaffe sine kunder bedre lånevilkår. dette gjør de ved å ansvar for søknadsprosessen til kunden.

Finansagenten skal fungere som en anbudsside for forbrukslån. Når en kunde sender inn sin søknad om forbrukslån, vil låneagenten sende denne til alle sine samarbeidspartnere. Da vil kunden få bankenes beste tilbud i retur. Du slipper å sondere markedet på egenhånd, og kan i stedet la låneformidleren gjøre jobben for deg.

Dersom du er på jakt etter en så enkel søknadsprosess som mulig, vil en låneformidler være et godt alternativ for deg. Siden en låneformidler ikke er en bank i seg selv, så jobber selskapene hardt for at akkurat du skal få så gode lånevilkår som mulig. Du får mulighet til å sammenligne banker slik at du kan være trygg på at du velger den beste banken.

Slik finner du billigste forbrukslån

Forbrukslånsmarkedet har en tøff konkurranse, det kan være svært vrient å finne det beste forbrukslånet med den beste renten på markedet. Renten påvirker totalkostnaden på lånet enormt, så det vil være lurt å benyttes seg av en låneagent som kan gjøre søknadsprosessen enklere.

Konkurransen i markedet kan du som søker utnytte til det fulle slik at du finner billigste forbrukslån med de beste betingelsene for deg.

Bruk låneformidler til å søke refinansiering

Sitter du med smålån eller kredittkortgjeld hos flere enn en långiver, er det smart å vurdere en refinansiering. Kredittkortselskaper flest i Norge opererer som regel med en effektiv rente opp mot 25%. Dersom du benytter deg av en låneformidler kan du få redusert denne renten betydelig.

Ved å samle all din gjeld inn i ett større forbrukslån kan du spare veldig mye penger i renteavgifter og gebyrer hvert år. Har du for eksempel 100.000 kroner i kredittkortgjeld med en effektiv rente på 25%, kan du spare 10.000 kroner i året ved å få denne renten redusert ned til for eksempel 15%.

 

Dette er en betalt annonse fra PGS Marketing AS v/ Beste-kredittkort.no.
Journalistene og redaksjonene i Metro Sounds har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.