Latinske rytmer fra Mosby

Radio Metro20. august 20193min0
Gabriela-Andersen-i-studio-forstorret

Gabriela Andersen er egentlig lokal fra Mosby, men kjærligheten lokket henne til Stockholm. 16. juli ble hennes første singel «Flor Latina» sluppet og det var en drøm som gikk i oppfyllelse.

– Jeg er veldig stolt over å ha kommet dit og ha kommet ut med min første singel. Det har alltid vært min drøm, og nå er jeg her. Og nå er jeg veldig, veldig glad. Det er en god følelse, sier Andersen til Radio Metro Sørlandet.

Hun forteller at den første tiden i Stockholm ble en stor forandring for «ei jente fra landet».

– Jeg gikk meg vill, jeg var helt idiot. Det var feil tog, stod der og mistet den ene bussen etter den andre, jeg skjønte ikke helt hvor jeg var og det er veldig stort. Men nå har jeg skjønt med tiden at de tar veldig mye tog der, de kaller det «tunnelbanan», og da er det veldig mye grønn linje, blå linje og farger som gjør at nå har jeg skjønt hvor jeg skal.

Når det gjelder musikkdrømmen så har hun lenge satt forskjellige mål på hva hun ønsket å oppnå og Andersen forteller at det begynner å nærme seg.

– Det koster, det er ikke lett, men du må virkelig brenne for det du gjør for å komme dit. Det er veldig viktig, fordi du mange ganger på veien lurer på om du orker det. Fordi det er mye jobb bak. Det er ikke bare å gå inn i studio, så er du ferdig, sier hun.

«Flor Latina» beskriver artisten selv som popmusikk og en glad låt med mye bass som det må være, fordi hun ville at det skulle være trøkk.

– Jeg vil jo nå ut til alle, men kanskje aller mest til ungdommer med musikken. Og det er en veldig glad låt, og jeg var veldig mye med på å bestemme hvordan låten skulle være og hvilke effekter jeg ville ha med, sier Andersen.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.