Laksespyd med hvitløk og dijonsennep

Radio Metro4. august 20202min0
Laksespyd

Fisk på grillen er altfor undervurdert og det går så kjapt i tillegg. Laksespyd er ikke bare et sunnere alternativ til mye annen grillmat, det er også skikkelig godt. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

– 1 pk laksefilet
– 1 sitron i skiver
– Ris til 2 personer
– 4 grillspyd
– 1 squash i skiver

Marinade:
– 1 fedd hvitløk finhakket
– 2 ts dijonsennep
– 1/2 ts salt
– 1 ss persille, finhakket
– 1 knivsodd pepper
– 1 ss olivenolje
– 1 ss sitron, ferskpresset

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Skjær laksefiletene i terninger på ca. 4 cm. Tre dem på spyd med en sitronskive annenhver gang. Kok risen etter anvisning på pakken. Bland sammen ingrediensene til marinaden og pensle så over laksespydene. Grilles 3-4 minutter på hver side, eller til laksen er gjennomstekt. Squashskivene grilles til de er møre, samtidig som laksen.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.