Lenge siden du har spist fisk? Det kan vi gjøre noe med. Dillpasta med laks passer utmerket midt i uka. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- Salt og pepper
- Spaghetti til 2 porsjoner
- 1/2 dl fløte
- 3/4 dl grønnsaksbuljong
- Saft av 1 sitron eller lime
- 1 krukke frisk dill
SLIK GJØR DU
Tenn grillen og kok spaghetti etter anvisning på pakken. Grill laks på skinnsiden, eventuelt pannestek med litt olje i 2-3 min. per side, og krydre godt med salt og pepper. Kok opp fløte og buljong, ha i sitrusjuice og la sausen tykne. Krydre med salt og pepper. Finhakk dill og vend i sausen med spaghetti. Server med laks.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.