
Laks er noe av det beste vi vet, men det er viktig å variere. En av våre favoritter er hjemmelaget lakseburger. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1–2 pakker laksefilet
- 2 ss gressløk
- ¼ chili, finhakket
- 1 ts potetmel
- 1 ss melk
- Salt og pepper
- Olje til steking
- ½ dl lettrømme
- 2 ss majones
- 1 ss frisk dill, finhakket
- ½ vårløk i tynne skiver
- 1 ts sitronsaft
- Salt og pepper
- 2 stk hamburgerbrød
SLIK GJØR DU
Bland sammen ingrediensene til dressingen og la det stå mens du lager burgeren. Finhakk laksen. Ha laksen i en bolle og rør godt sammen med potetmel, melk, gressløk, chili, salt og pepper. Form 2 flate lakseburgere. Stek i olje i ca. 2 minutter på hver side. Server burgeren med for eksempel en salat og topp med dilldressingen.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.