Laks teriyaki

Aksell15. april 20202min0
Laks teriyaki

Laks + teriyaki = sant! En av våre absolutte favoritter til laks er teriyakisaus. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 1 brokkoli i små bunter
  • 1/2 hodekål i tynne strimler
  • Ris
  • En liten neve cashewnøtter
  • Teriyakisaus
  • Avokado i båter
  • Lime
  • Salt og pepper
  • Olje til baking i ovn

SLIK GJØR DU

Kok ris etter anvisning på pakken. Når risen er ferdig kokt vender du inn hodekålen og lar det dampe i noen minutter. Del laksen i terninger. Pensle laksebitene med teryiakisausen. Vend inn brokkolibunter i olje, salt og litt pepper og legg de på et stekebrett sammen med laksebitene. Settes i ovn på 180 grader i ca. 7-8 minutter. Rist cashewnøtter i pannen før servering. Denne retten smaker godt med ferskpresset limesaft.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.