Laks teriyaki

Laks + teriyaki = sant! En av våre absolutte favoritter til laks er teriyakisaus. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 1 brokkoli i små bunter
  • 1/2 hodekål i tynne strimler
  • Ris
  • En liten neve cashewnøtter
  • Teriyakisaus
  • Avokado i båter
  • Lime
  • Salt og pepper
  • Olje til baking i ovn

SLIK GJØR DU

Kok ris etter anvisning på pakken. Når risen er ferdig kokt vender du inn hodekålen og lar det dampe i noen minutter. Del laksen i terninger. Pensle laksebitene med teryiakisausen. Vend inn brokkolibunter i olje, salt og litt pepper og legg de på et stekebrett sammen med laksebitene. Settes i ovn på 180 grader i ca. 7-8 minutter. Rist cashewnøtter i pannen før servering. Denne retten smaker godt med ferskpresset limesaft.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.