Laks teriyaki

Linda Holzerland15. april 20202min0
Laks teriyaki

Laks + teriyaki = sant! En av våre absolutte favoritter til laks er teriyakisaus. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 1 brokkoli i små bunter
  • 1/2 hodekål i tynne strimler
  • Ris
  • En liten neve cashewnøtter
  • Teriyakisaus
  • Avokado i båter
  • Lime
  • Salt og pepper
  • Olje til baking i ovn

SLIK GJØR DU

Kok ris etter anvisning på pakken. Når risen er ferdig kokt vender du inn hodekålen og lar det dampe i noen minutter. Del laksen i terninger. Pensle laksebitene med teryiakisausen. Vend inn brokkolibunter i olje, salt og litt pepper og legg de på et stekebrett sammen med laksebitene. Settes i ovn på 180 grader i ca. 7-8 minutter. Rist cashewnøtter i pannen før servering. Denne retten smaker godt med ferskpresset limesaft.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.