Laks + teriyaki = sant! En av våre absolutte favoritter til laks er teriyakisaus. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 1 brokkoli i små bunter
- 1/2 hodekål i tynne strimler
- Ris
- En liten neve cashewnøtter
- Teriyakisaus
- Avokado i båter
- Lime
- Salt og pepper
- Olje til baking i ovn
SLIK GJØR DU
Kok ris etter anvisning på pakken. Når risen er ferdig kokt vender du inn hodekålen og lar det dampe i noen minutter. Del laksen i terninger. Pensle laksebitene med teryiakisausen. Vend inn brokkolibunter i olje, salt og litt pepper og legg de på et stekebrett sammen med laksebitene. Settes i ovn på 180 grader i ca. 7-8 minutter. Rist cashewnøtter i pannen før servering. Denne retten smaker godt med ferskpresset limesaft.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.