Laks og spinat er en fantastisk kombo. Denne retten blir enda mer sommerlig om du griller laksen. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 25 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 12 småpoteter
- En god neve vasket spinat
- ¼ rødløk i tynne skiver
- Salt og pepper
- Olje til steking
- 2 ts grov sennep
- 2 ss olivenolje
- ½ fedd hvitløk, revet
- Fersk sitronsaft
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 200 grader. Vask og kok potetene i saltet vann til de er møre. Krydre laksen med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 8 minutter. Bland sennep, olivenolje og hvitløk sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Bland poteter, spinat og rødløk i en bolle og vend inn dressingen. Laksen danderes til slutt.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.