Trøtt mandag? La oss spice opp dagen din med en fantastisk, men enkel middag: laks, brokkoli og hjemmelaget chilipesto! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- Salt og pepper
- Ris til 2 porsjoner
- 1 brokkoli
- 1 rød chili
- 10 mandler
- 1 hvitløkfedd
- 1/2 dl olje
- 1 dl frisk persille
SLIK GJØR DU
Tenn grillen og kok ris etter anvisning på pakken. Grill laks, eventuelt pannestek med litt olje i 2-3 minutter pr. side, og krydre med salt og pepper. Del brokkoli, pensle med olje, krydre og grill. Miks chili, mandler, hvitløk, persille og olje i en blender eller morter til pestosaus. Krydre med salt og pepper.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.