Laks med chilipesto

Linda Holzerland5. oktober 20201min0
Laks med chilipesto

Trøtt mandag? La oss spice opp dagen din med en fantastisk, men enkel middag: laks, brokkoli og hjemmelaget chilipesto! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • Salt og pepper
  • Ris til 2 porsjoner
  • 1 brokkoli
  • 1 rød chili
  • 10 mandler
  • 1 hvitløkfedd
  • 1/2 dl olje
  • 1 dl frisk persille

SLIK GJØR DU

Tenn grillen og kok ris etter anvisning på pakken. Grill laks, eventuelt pannestek med litt olje i 2-3 minutter pr. side, og krydre med salt og pepper. Del brokkoli, pensle med olje, krydre og grill. Miks chili, mandler, hvitløk, persille og olje i en blender eller morter til pestosaus. Krydre med salt og pepper.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.