Laks i karri og kokosmelk

Radio Metro28. oktober 20202min0
Laks i karri og kokosmelk

At karri og kylling passer godt sammen vet de fleste nå, men karri går også utmerket sammen med laks. I dag får du en fiskerett med inspirasjon fra India! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk laksefilet
  • 2 vårløk, renset og i strimler
  • 1 rød paprika, renset og i strimler
  • Ris til 1-2 porsjoner
  • 1 1/2 ts karri
  • 1/2 dl kokosmelk
  • 1/2 dl fiskebuljong
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Kok ris etter pakkeanvisning. Sett stekeovnen på 200º C. Tørk laksen med kjøkkenpapir og plasser på et bakepapir. Legg vårløk og paprika over. Lukk bakepapiret godt sammen til en pakke. Bak 20 min i ovn. Rist karripulveret i en tørr stekepanne på middels varme. Hell i kokosmelk og buljong. Småkok sausen i ca. 10 min og krydre med salt og pepper. Server laks og grønnsaker med ris og kokossaus.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.