At karri og kylling passer godt sammen vet de fleste nå, men karri går også utmerket sammen med laks. I dag får du en fiskerett med inspirasjon fra India! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk laksefilet
- 2 vårløk, renset og i strimler
- 1 rød paprika, renset og i strimler
- Ris til 1-2 porsjoner
- 1 1/2 ts karri
- 1/2 dl kokosmelk
- 1/2 dl fiskebuljong
- Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Kok ris etter pakkeanvisning. Sett stekeovnen på 200º C. Tørk laksen med kjøkkenpapir og plasser på et bakepapir. Legg vårløk og paprika over. Lukk bakepapiret godt sammen til en pakke. Bak 20 min i ovn. Rist karripulveret i en tørr stekepanne på middels varme. Hell i kokosmelk og buljong. Småkok sausen i ca. 10 min og krydre med salt og pepper. Server laks og grønnsaker med ris og kokossaus.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.