Kylling fungerer i alle former: stekt, i ovn, fritert, gratinert og ikke minst på grillen! Kyllingspyd ble en grillfavoritt hos oss i år. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- 1 boks mais
- 1/4 paprika, finhakket
- 1/4 gul løk, finhakket
- 1 dl matfløte
- 1 cm chili, finhakket (kan sløyfes)
- 1/2 rød paprika i terninger
- 1/2 squash i terninger
- 1 liten rødløk i små båter
- Salt og pepper
- Olivenolje
- 4 grillspyd
SLIK GJØR DU
Tenn grillen. Fres gul løk, paprika og chili i en liten gryte sammen med olje. Tilsett mais og matfløte når løken blir blank. La dette stå og småkoke i ca. 10 minutter. Smakes til med salt og pepper. Tre kylling, paprika og rødløk på spydene, la dette grilles i ca. 10 minutter. Serveres sammen med maisstuing.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.