Kyllingspyd med grønnsaker og maisstuing

Linda Holzerland26. august 20202min0
Kyllingspyd

Kylling fungerer i alle former: stekt, i ovn, fritert, gratinert og ikke minst på grillen! Kyllingspyd ble en grillfavoritt hos oss i år. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • 1 boks mais
  • 1/4 paprika, finhakket
  • 1/4 gul løk, finhakket
  • 1 dl matfløte
  • 1 cm chili, finhakket (kan sløyfes)
  • 1/2 rød paprika i terninger
  • 1/2 squash i terninger
  • 1 liten rødløk i små båter
  • Salt og pepper
  • Olivenolje
  • 4 grillspyd

SLIK GJØR DU

Tenn grillen. Fres gul løk, paprika og chili i en liten gryte sammen med olje. Tilsett mais og matfløte når løken blir blank. La dette stå og småkoke i ca. 10 minutter. Smakes til med salt og pepper. Tre kylling, paprika og rødløk på spydene, la dette grilles i ca. 10 minutter. Serveres sammen med maisstuing.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.