
I dag setter vi kursen mot syden, Hellas for å være nøyaktig. Gresk mat, det er feta og oliven og masse gode smaker! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- 6 skiver bacon
- 1 sitron
- 2 stilker frisk eller
- 2 ts tørket rosmarin
- Salt og pepper
- 50 g fetaost
- 10 sorte oliven
- 1/2 agurk
- Olivenolje
SLIK GJØR DU
Tenn på grillen. Del kjøtt i store biter, fold bacon rundt. Del sitron i små båter. Træ kjøttet og sitron på spyd og krydre med rosmarin, salt og pepper. Pensle og grill kjøttspyd, eller pannestek, i 2 min. per side. Del feta og agurk i biter, blant med oliven og drypp olivenolje over. Server med brød eller ris.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.