Sommeren er tilbake og da passer det godt med en salat og litt grillmat. Her får du oppskriften til en helt nydelig marinade som passer perfekt for kylling. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
1–2 pakker kyllingfilet
Marinade:
½ chili, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
2 ss rapsolje
Saften fra en ½ lime
1 ss brunt sukker
2 ss soyasaus
Salat:
½ beger ruccola
200 g fusilli
½ avocado i terninger
5 cherrytomater delt i båter
Sukkererter i skiver
50 g valnøtter, grovhakket
Fetaost
1–2 ss pesto
SLIK GJØR DU
Tenn grillen og bland sammen alle ingrediensene til marinaden med en visp. Tilsett kylling i marinaden og bland sammen. La dette stå mens du lager pastasalaten. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll den kokte pastaen i kaldt vann. Ha pasta, ruccola og grønnsaker i en bolle og vend inn pestoen. Topp salaten med valnøtter og fetaost. Grill kyllingen i ca. 3–4 minutter på hver side til den er gjennomstekt. Serveres sammen med salaten.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.