Selv om sommeren er satt på vent værmessig, kan man fortsatt spise sommerlig. En lett pastarett passer uansett hvordan det ser ut ute. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 2 flammegrillet kyllingfilet
- 150 g pasta
- 2 tomater
- ½ rødløk
- 1 hjertesalat
- ½ potte basilikum
- 1,5 dl majones
- 1 sitron
- Salt
SLIK GJØR DU
Kok pasta som anvist på forpakningen og avkjøl i kaldt vann ved endt koking. Alternativt bruk ferdigkokt pasta penne fra Billig Middag. Kutt tomater i terninger, hjertesalat og rødløk i skiver. Bland kokt pasta, tomater, rødløk, hjertesalat, majones, sitronsaft og 2 ts salt sammen. Topp salaten med skivet flammegrillet kyllingfilet og hakket basilikum.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.