Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa

Linda Holzerland1. januar 20202min0
Kylling mexicana med mango osv

Vi tyvstarter helgen i dag og disker opp Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa. Oppskriften tar ca. 25 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 2 flammegrillet kyllingfilet
  • 4 tortillalefser
  • ½ mango
  • 1 avokado
  • 2 tomater
  • 1 rødløk
  • ½ rød chili
  • 1 lime
  • 3 ss koriander
  • ½ boks lettrømme eller kesam
  • Salt

 

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovn på 200 grader og stek kyllingen i 6-7 minutter. Start med å kutte tomater, rødløk og rød chili i terninger. Bland opp med 1 ts salt, saft fra 1 lime og finhakket koriander. La stå å trekke smak i 10 minutter. Varm tortillalefsene i ovnen eller i ei stekepanne. Avokado skjæres i skiver. Monter tortillaen i følgende rekkefølge: rømme, avokado, tomatsalsa og skivet kylling. Topp med mango.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.