
Vi tyvstarter helgen i dag og disker opp Kylling «mexicana» med mango, avocado og frisk tomatsalsa. Oppskriften tar ca. 25 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.
INGREDIENSER
- 2 flammegrillet kyllingfilet
- 4 tortillalefser
- ½ mango
- 1 avokado
- 2 tomater
- 1 rødløk
- ½ rød chili
- 1 lime
- 3 ss koriander
- ½ boks lettrømme eller kesam
- Salt
SLIK GJØR DU
Forvarm stekeovn på 200 grader og stek kyllingen i 6-7 minutter. Start med å kutte tomater, rødløk og rød chili i terninger. Bland opp med 1 ts salt, saft fra 1 lime og finhakket koriander. La stå å trekke smak i 10 minutter. Varm tortillalefsene i ovnen eller i ei stekepanne. Avokado skjæres i skiver. Monter tortillaen i følgende rekkefølge: rømme, avokado, tomatsalsa og skivet kylling. Topp med mango.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.