
Ble det litt for mye snacks og sjokkis under Halloween-feiringen i helga? Da er det kanskje greit å starte uka med noe enkelt, men sunt? Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
– 1-2 pk kylling
– 1 ss tørkede urter
– Salt og pepper
– 1-2 skiver ristet lyst brød
– 1-2 stk hjertesalat, renset og delt i mindre biter
Dressing:
– 2 ss olje
– 2 ss eddik
– 2 ss créme fraîche
– 2 ts fransk sennep
– Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Vend kyllingfileten i krydderurter. Pannestek i olje eller smør på middels varme, ca. 2 min pr. side. Etterstek 6-8 min på svakere varme. Krydre med salt og pepper. Skjær det ristede brødet i store terninger. Bland dressingen. Ha salatblader, kylling og brødkrutonger på en tallerken og hell dressing over.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.