Krydrede kjøttboller med tomat, basilikumsaus og parmesan
I denne utgaven av Dagens Middagstips lager Jørgen og Thia Pasta med hjemmelagde kjøttboller

Aksell22. april 20212min0
Pasta med kjøttbullar


Hva med litt Lady og Landstrykeren-stemning? Denne pastaretten er perfekt for en romantisk, italiensk aften for 2 🙂 Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 300 g kjøttdeig
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 3 ss kruspersille
  • 1 ts chilipulver
  • 1 boks hakket tomat
  • ½ løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss basilikum
  • 50 g revet parmesan
  • 200 g pasta

SLIK GJØR DU

Kok pasta som anvist på forpakning, eller bruk ferdigkokt pasta penne fra Billig Middag. Kutt løk og hvitløk i fine terninger og stek i nøytral olje i 3 minutter. Tilsett hakket tomat og la dette koke i 15 minutter. Tilsett finhakket basilikum i sausen ved servering. Bland kjøttdeig, chilipulver, salt og pepper ved hjelp av en kjøkkenmaskin eller med hendene. Tilsett finhakket kruspersille helt til slutt. Form blandingen til små kjøttboller og stek dem i 4 minutter i varm panne. Etter endt steking trekkes kjøttbollene noen minutter i tomatsausen. Revet parmesan drysses på toppen ved servering.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.