Kristiansand – en stor småby

Radio Metro30. januar 20191min0
Hva kjennetegner egentlig en storby og hva kjennetegner en småby. Kristiansand har veldig lyst til å fremstå som en storby, men etter en diskusjon på Håndverkeren tirsdag i regi av Agder bolig- og byplanforening, så er konklusjonen klar. – Men det er ofte sånn at når man stiller slike spørsmål, så er man litt det […]

Hva kjennetegner egentlig en storby og hva kjennetegner en småby. Kristiansand har veldig lyst til å fremstå som en storby, men etter en diskusjon på Håndverkeren tirsdag i regi av Agder bolig- og byplanforening, så er konklusjonen klar.

– Men det er ofte sånn at når man stiller slike spørsmål, så er man litt det ene og det andre. Personlig så kan jeg si at jeg er enig i at det er helt greit å være en stor småby, sier leder i Agder bolig- og byplanforening, Alf Petter Mollestad til Metro Sør.

På spørsmålet om hva som skal til for at Kristiansand skal ta steget opp til å bli en storby, så bør kanskje Drammen være en god inspirasjonskilde, og at det ifølge Mollestad blir spennende å se hvordan administrasjonen vil kunne utvikle den nye storkommunen som trer i kraft fra nyttår.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.