Kommer til jubileumsfest i Vennesla

Radio Metro8. januar 20192min0
Hunfest markerer sitt femårsjubileum 15. juni og fra før var Stavangerkameratene og Sondre Justad klare for feiringen. Nå er også Lissie klar til å spille i Vennesla kommende sommer. Lissie har nærmest blitt en Norgesvenn og kalles en perfekt festivalartist. Hun spilte senest en utsolgt konsert på Café Generalen i Ravnedalen i august og 15. […]

Hunfest markerer sitt femårsjubileum 15. juni og fra før var Stavangerkameratene og Sondre Justad klare for feiringen. Nå er også Lissie klar til å spille i Vennesla kommende sommer.

Lissie har nærmest blitt en Norgesvenn og kalles en perfekt festivalartist. Hun spilte senest en utsolgt konsert på Café Generalen i Ravnedalen i august og 15. juni kommer Lissie tilbake til Sørlandet.

Hennes nye album, «Castles» kom ut i 2018, så det blir med et relativt ferskt album i bagasjen hun nå legger turen til Norge på nytt. Albumet, som for det meste er skrevet i Lissies nye hjem i nordvest Iowa, representerer en spirituell og musikal utvikling; det er et portrett av en artist som alltid har vært på flyttefot, og som nå endelig har skapt seg et permanent hjem, og en mulighet til å få pusten tilbake og reflektere.

Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock, står det i pressemeldingen fra Hunfest.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.