Kom deg ut dagen

Aksell1. februar 20191min0
Søndag 3.februar arrangerer Den norske turistforening  Kom deg ut – dagen  på 175 steder i hele Norge. Her på Sørlandet så finner man arrangementer i Mandal, Kristiansand og Evje.  Kom deg ut – dagen er en dag full av vinterlige aktiviteter for hele familien. Kom deg ut-dagen er et tradisjonsrikt arrangement i DNT og søndag […]

Søndag 3.februar arrangerer Den norske turistforening  Kom deg ut – dagen  på 175 steder i hele Norge. Her på Sørlandet så finner man arrangementer i Mandal, Kristiansand og Evje.  Kom deg ut – dagen er en dag full av vinterlige aktiviteter for hele familien.

Kom deg ut-dagen er et tradisjonsrikt arrangement i DNT og søndag 3. februar er det klart for vinterutgaven. På 175 steder rundt om i Norge kan du delta på lokale aktivitetsdager.  Her på Sørlandet vil man finne ulike, og spennende aktiviteter i Mandal, Kristiansand og på Evje. – Kom deg ut –  dagen er en introduksjonsdag til friluftslivet, og det kreves ingen forkunnskap for å delta.  Alt er gratis, du trenger bare å ta med deg varmt tøy og gode sko. Skal du i Jegersberg i Kristiansand, så kan man gjerne ta med akebrett og ski om man har. Per Thomas Skaanes er fagsjef friluftsliv i DNT, og sier at Kom deg ut – dagen er høydepunkt.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.