Det er lenge siden vi har lagd suppe og det er virkelig på tide å prøve seg på denne deilige varianten med kokos. Den kan også lages som en vegetarvariant om du sløyfer kylling og erstatter kyllingbuljong med grønnsaksbuljong. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke kyllingfilet
- ½ squash
- 6 sjampinjong
- ½ rød paprika
- ½ rød chili
- 3 dl kokosmelk
- 1 terning kyllingbuljong
- 1 lime
- 2 små pakker nudler
- Om ønskelig: Koriander
SLIK GJØR DU
Kok nudler som anvist på pakken. Kutt alle grønnsaker i terninger. Kok opp kokosmelk med kyllingbuljong og tilsett alle grønnsakene og kylling. La det trekke 10 minutter før suppen smakes til med saften av 1 lime og 1 ts salt. Serveres med nudler og koriander om ønskelig.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.