Kjøttspyd med fetaost og grønnsaker

Linda Holzerland7. juni 20212min0
kjøttspyd


Sommeren er her, og grillsesongen har startet! Har du ikke grill? Retten kan selvsagt også lages i stekepanne. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1 pk kjøttdeig
  • 1 ss brødrasp
  • 50 g fetaost
  • 2 hvitløksfedd
  • Salt og pepper
  • 1 liten aubergine eller squash
  • 4 vårløk
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 1 ss frisk eller 1 ts tørket timian

SLIK GJØR DU

Tenn på grillen. Smuldre feta, finhakk hvitløk og bland med kjøttdeig og rasp. Krydre med salt og pepper. Form til tykke pølser rundt grillspyd og grill eller pannestek i 5 min. per side. Skiv aubergine, dryss med salt og la dryppe av på kjøkken- papir. Tørk godt, pensle med olje og grill, eventuelt pannestek med litt olje, sammen med vårløk i 2-4 min. Smak til yoghurt med timian, salt og pepper. Server evt. med ris eller couscous.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.