Sommeren er her, og grillsesongen har startet! Har du ikke grill? Retten kan selvsagt også lages i stekepanne. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 1 ss brødrasp
- 50 g fetaost
- 2 hvitløksfedd
- Salt og pepper
- 1 liten aubergine eller squash
- 4 vårløk
- 1 dl yoghurt naturell
- 1 ss frisk eller 1 ts tørket timian
SLIK GJØR DU
Tenn på grillen. Smuldre feta, finhakk hvitløk og bland med kjøttdeig og rasp. Krydre med salt og pepper. Form til tykke pølser rundt grillspyd og grill eller pannestek i 5 min. per side. Skiv aubergine, dryss med salt og la dryppe av på kjøkken- papir. Tørk godt, pensle med olje og grill, eventuelt pannestek med litt olje, sammen med vårløk i 2-4 min. Smak til yoghurt med timian, salt og pepper. Server evt. med ris eller couscous.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.