Sopp og kremsaus er match-made-in-heaven! I tillegg får du i dag kjøttkaker og brokkoli som ikke bare ser bra ut, men smaker også helt himmelsk. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 25 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke kjøttkaker
- 0,5 kg potet
- 150 g melk
- 50 g smør
- ½ brokkoli
- 5 sjampinjong
- ½ løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 pakke matfløte
- 1 sitron
- Salt
- Tyttebærsyltetøy
SLIK GJØR DU
Skrell potetene, kutt dem i terninger og kok i vann til de er helt møre, ca. 10 minutter. Hell av vannet og visp inn melk, smør og 1 ts salt. Alternativt bruk potetmos fra Billig Middag. Kutt løk, hvitløk og sjampinjong i skiver, og stek i panne på høy varme i 5 minutter. Tilsett matfløte og la dette koke i 5 minutter. Tilsett kjøttkakene og la dem trekke med i 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Skyll brokkoli i kaldt vann før den kuttes i buketter, husk å bruk stilken. Damp dem i vann i 4 minutter, gjerne la det være litt knekk i kjernen.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.