Kjøttkaker i langpanne med kål, gulrot og tyttebær

Aksell1. januar 20202min0
Kjøttkaker i langpanne med kål gulrot og tyttebær
Hva med en liten vri på en gammel klassiker? I dag blir det kjøttkaker! Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.

INGREDIENSER

  • 1 pakke kjøttkaker
  • ¼ hodekål
  • 5 poteter
  • 1 gulrot
  • ½ boks lett crème fraîche
  • 0,5 dl melk
  • 1 ss sennep
  • Tyttebærsyltetøy
  • Salt

 

SLIK GJØR DU

Sett stekeovn på 235 grader varmluft. Kutt poteter, gulrot og hodekål i tynne skiver. Legg i langpanne og krydre med 1 ts salt. Sett i ovn og stek i 15-20 minutter til grønnsaker og potet er møre. De siste 5 minuttene skal kjøttkakene stekes i samme langpanne. Kok opp lett crème fraîche, melk og sennep. Visp godt og tilsett 1 ts salt. Dette helles over kjøttkake- og grønnsaksformen ved servering. Server med tyttebærsyltetøy.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.