Hva med en liten vri på en gammel klassiker? I dag blir det kjøttkaker! Oppskriften tar ca. 30 minutter å lage og er beregnet for 2 personer.
INGREDIENSER
- 1 pakke kjøttkaker
- ¼ hodekål
- 5 poteter
- 1 gulrot
- ½ boks lett crème fraîche
- 0,5 dl melk
- 1 ss sennep
- Tyttebærsyltetøy
- Salt
SLIK GJØR DU
Sett stekeovn på 235 grader varmluft. Kutt poteter, gulrot og hodekål i tynne skiver. Legg i langpanne og krydre med 1 ts salt. Sett i ovn og stek i 15-20 minutter til grønnsaker og potet er møre. De siste 5 minuttene skal kjøttkakene stekes i samme langpanne. Kok opp lett crème fraîche, melk og sennep. Visp godt og tilsett 1 ts salt. Dette helles over kjøttkake- og grønnsaksformen ved servering. Server med tyttebærsyltetøy.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.