Vi er på lavkarbo-kjøret igjen og starter uka med noen deilige hjemmelagde kjøttkaker. I tillegg blir det en spicy chilisaus og en enkel salat. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 1/2 finhakket gul løk
- 1 finhakket hvitløk
- 1 egg
- 1 finhakket chili
- 1 boks hakket tomat
- 1/2 ts cayennepepper
- Salt og pepper
- 1 eple i tynne båter
- Grønn salat
SLIK GJØR DU
Bland hvitløk og løk sammen med kjøttdeig og egg. Kna til alt er godt blandet. Form små boller som stekes i panne samme med olje. Finhakk chili og bland i en liten gryte sammen med hakket tomat. Tilsett cayennepepper. La dette småkoke i 15 min. Smak til med salt og pepper. Skjær eple i tynne skiver og bland sammen med grønn salat.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.