Kjedet seg i Syden, valgte heller fengsel
Beautiful sea water of tropical El Duque beach, Tenerife, Canary islands, Spain

Linda Holzerland26. april 20194min0
Beautiful sea water of tropical El Duque beach

For mange har kanskje uken vært en dag kortere takket være påsken, og helgen kom kanskje litt fort? For å sette deg i stemningen har reporter Johannes som alltid samlet noen av ukens artigste nyhetssaker.

Forstyrret av eget støy?
Illustrasjonsbilde

Forrige helg fikk politiet i Møre og Romsdal melding om en bilist som forstyrret Ulsteinvik sentrum via høy musikk på anlegget. Men da politiet stoppet føreren, viste det seg at han selv ikke var særlig glad i musikken. Han kjørte nemlig rundt med ørepropper, som han selv sa var for å være konsentrert. Hvorfor han isåfall ikke bare skrudde ned volumet er ukjent…

Les den originale politimeldingen her

Lei av syden – ville inn i fengsel
En tidligere innsatt i Østerrike ble ganske lei av dette etter flere år

Har du noen gang kjent på følelsen om at ferien har vart for lenge? Mandag meldte AOL.com om en østerriker som meldte seg til politiet i Salzburg, med 2 kofferter på slep. Han forklarte at han for 10,5 år siden rømte fra et fengsel i landet, og flyktet til Tenerife, og levde så flere år i sus og dus. Men nå hadde han begynt å kjede seg, og ville tilbake i fengselet. Forandring fryder?

Les saken her

Elendig kjøreforhold reddet liv
Det var et slikt hull ambulansen dunket nedi

Det er dessverre ikke et ukjent fenomen for de fleste av oss; bilveier fult av hull i asfalten som gir en dårlig kjøreopplevelse. Det var en slik vei en ambulanse i Detroit måtte kjøre gjennom, da en 59-år gammel mann plutselig fikk økt hjerterytme. Da ambulansen traff ett av hullene i veien gjorde bilen et lite hopp. Man skulle tro at dette ikke var særlig bra for pasienten, men tvert i mot. Sjokket førte nemlig til at pasienten fikk normal hjerterytme igjen, og er nå skrevet ut av sykehuset.

Les gladsaken her

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.