KIF i viktig kamp mot Herkules

Radio Metro16. februar 20191min0
Søndag kl.15.00 spiller KIF en viktig kamp mot Herkules i Gimlehallen. KIF guttene er ganske nærme å nå en kvalifiseringsplass, og dermed bli puljevinnere. Trener Robin Rosander Haugsgjerd sier det er altfor tidlig å kjenne på opprykksfølelsen, men at laget er nærme en puljeseier. KIF venter tøff motstand når laget til søndag møter Herkules i […]

Søndag kl.15.00 spiller KIF en viktig kamp mot Herkules i Gimlehallen. KIF guttene er ganske nærme å nå en kvalifiseringsplass, og dermed bli puljevinnere. Trener Robin Rosander Haugsgjerd sier det er altfor tidlig å kjenne på opprykksfølelsen, men at laget er nærme en puljeseier.

KIF venter tøff motstand når laget til søndag møter Herkules i Gimlehallen. Trener Robin Rosander Haugsgjerd ser på kampen som en seriefinale, og laget gleder seg til å møte et lag som virkelig kan gi KIF tøff motstand. KIF guttene er godt forberedt, og de er spente foran søndagens kamp. Rosander Haugsgjerd understreker likevel at det er for tidlig å kjenne på opprykksfølelsen.

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.