Frustrert over at det ikke ble noe sydentur i år? Skap litt sydenstemning hjemme med denne middelhavsinspirerte retten! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 30 min. å lage.
INGREDIENSER
– 1 pk kjøttdeig
– 1/2 gul løk, finhakket
– 1/2 paprika, finhakket
– 1 ts kummin
– 1/2 ts cayennepepper
– 1 ss rosmarin, finhakket
– 1ss koriander, finhakket
– 1 egg
– 4-6 grillspyd
Tomatsalsa:
– 4 tomater, finhakket
– 1/2 rødløk, finhakket
– 1 fedd hvitløk, finhakket
– En liten neve koriander, grovhakket
– 2 ss olivenolje
– 1 ss sitronsaft, fersk
SLIK GJØR DU
Tenn grillen. Bland alle ingrediensene til tomatsalsaen og la dette godgjøre seg mens kebabspydene lages. Bland alle ingrediensene i en bolle. Kna urtene, egget og krydderet godt inn i kjøttdeigen. Klem kjøttdeigblanding på grillspydene, formes som en pølse. Grilles i ca. 3-4 minutter på hver side. Serveres med tomatsalsaen.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.