Kebab i Pitabrød med dressing og salat

Linda Holzerland11. mars 20212min0
Thumbnail Thia og Markus Kebab

Kebab er en nattmatsklassiker, men er fullt mulig å lage hjemme på eget kjøkken. Denne oppskriften tar ca. 20 minutter, og er laget for 2 personer.

INGREDIENSER
  • 1 pk kjøttdeig
  • 2ss spisskummen
  • 1ss hvitløkspulver
  • 2 ts salt
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1/2 fedd hvitløk
  • 1/4 agurk
  • 1 hjertesalat
  • 1 pk fetaost
  • 2 pitabrød
SLIK GJØR DU

Bland sammen kjøttdeig, 1 ts salt, hvitløkspulver og spisskummen med hendene, eller i en kjøkkenmaskin. Form avlange pølser som stekes på medium-pluss varme i 2 minutter på begge sidene. Skrell agurken og fjern kjernen. Bland den opp med yoghurt, finhakket hvitløk og 1 ts salt. Kjøttet fylles inn i pitabrød med finsnittet hjertesalat, yoghurt-agurk-dressing og fetaost.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.