
Kebab er en nattmatsklassiker, men er fullt mulig å lage hjemme på eget kjøkken. Denne oppskriften tar ca. 20 minutter, og er laget for 2 personer.
INGREDIENSER
- 1 pk kjøttdeig
- 2ss spisskummen
- 1ss hvitløkspulver
- 2 ts salt
- 2 dl yoghurt naturell
- 1/2 fedd hvitløk
- 1/4 agurk
- 1 hjertesalat
- 1 pk fetaost
- 2 pitabrød
SLIK GJØR DU
Bland sammen kjøttdeig, 1 ts salt, hvitløkspulver og spisskummen med hendene, eller i en kjøkkenmaskin. Form avlange pølser som stekes på medium-pluss varme i 2 minutter på begge sidene. Skrell agurken og fjern kjernen. Bland den opp med yoghurt, finhakket hvitløk og 1 ts salt. Kjøttet fylles inn i pitabrød med finsnittet hjertesalat, yoghurt-agurk-dressing og fetaost.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.