Kash blir ny programleder på Radio Metro

Radio Metro2. mars 20223min0
IMG_9092

Kashfa Gashamura (32) er kanskje mest kjent fra TV, blant annet som programleder for «Kash og Zook» på NRK Super og en rekke musikaler og teateroppsetninger. Men han har også lang fartstid fra radio: NRJ, NRK P3 og NRK MP3.

Og nå er han tilbake på lufta igjen, denne gangen som programleder for ettermiddagssendingen til Radio Metro, skriver Metro Sounds i en pressemelding.

– Jeg har stor kjærlighet for lyd og radio, og har helt siden jeg sluttet, tenkt at jeg skal komme tilbake. Planen er å gjøre ettermiddagssendingen om til et show, med god musikk og sjarmerende gjester. Lytterne skal vite at det er noe spennende som skjer hver dag, med interessante mennesker på lufta, sier Gashamura i pressemeldingen.

Hilde Apneseth, administrerende direktør i Metro Sounds, er storfornøyd med ansettelsen.

– For oss er det selvsagt en fjær i hatten at en anerkjent medieprofil som Kash overtar som programleder på ettermiddagen på Radio Metro. Kash representerer den yngre delen av lytterne våre, og kommer inn i vår redaksjon med et friskt perspektiv på hvordan vi skal kommunisere med målgruppen, sier hun.

Mediehuset signerte nylig en annen tidligere NRK-profil, Håvard Sylte, bedre kjent som DJ Howard.

– At såpass store navn som Kash og Howard velger å jobbe i Metro Sounds synes jeg er et veldig positivt signal om at vi gjør mye riktig, og jeg har store forventninger til hvordan de kan bidra til å løfte vårt redaksjonelle produkt i flere kanaler, sier Apneseth.

Hun legger til:

– Det går en linje mellom lineær radio, podkast og videostreaming, og vi ser at de forskjellige mediekanalene smelter mer og mer sammen. Det er viktig å henge med i svingene på den rivende utviklingen, og jeg gleder meg til å jobbe videre med både Kash, Howard, og våre øvrige redaksjonelle medarbeidere for å bygge fremtidens underholdningsselskap.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.