Karsten hyllet av gamle helter

Radio Metro19. februar 20193min0
Den 19. desember 2018 gikk Karsten Johannessen bort etter en viss tid med sykdom, 93 år gammel, og nesten to måneder etter var tidligere og nåværende Start-spillere, trenere, medlemmer, ansatte og supportere, samt Karsten Johannessens venner og familie samlet for å sette «Karsten i sentrum». Det ble en kveld folk sent kommer til å glemme. […]

Den 19. desember 2018 gikk Karsten Johannessen bort etter en viss tid med sykdom, 93 år gammel, og nesten to måneder etter var tidligere og nåværende Start-spillere, trenere, medlemmer, ansatte og supportere, samt Karsten Johannessens venner og familie samlet for å sette «Karsten i sentrum». Det ble en kveld folk sent kommer til å glemme.

Blant de aller eldste som satte sitt preg på kvelden, var Egil Gundersen, som debuterte for de gule og svarte i 1952 og la opp ti år senere. Han fikk oppleve Karsten Johannessen både som spiller og trener.

– Karsten var et forbilde for oss guttunger. I slutten av 40-årene, som 13-åring, så måtte jeg stille opp i Egelunden og få spesialtrening av Karsten. Da var han allerede en godt etablert A-lagsspiller, men han hadde veldig sans for juniorene, sier Gundersen og han kan avsløre at gullkorn ble Karsten Johannessen bedre med etter hvert som han ble eldre.

Hyllestkvelden ble avsluttet på en måte som førte til at så å si ingen øyne var tørre. For avslutningen var en helt spesiell fremføring av «Min arbeidsdag på scenen er over» fra Gullkassetten fra 1980. Vokalist var kapteinen på gullaget, Trond Pedersen, mens Asbjørn Arntsen spilte tangenter. Og for Rune Johannessen var det en perfekt avslutning på en kveld helt i hans fars ånd.

– Jeg synes det har vært en fantastisk kveld. Jeg er mektig imponert og hadde ikke forestilt meg det slik som det var. Det gjorde skikkelig inntrykk, sier han og gir skryt til komitéen som har fått i stand kvelden.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.