Vi starter helgen med en ganske så tradisjonell middag. I dag blir det karbonader med ertestuing og tyttebær. Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 4 karbonader
- 6 poteter
- 1 hjertesalat
- Tyttebærsyltetøy
- 1 pakke ertestuing
- ½ boks yoghurt naturell
- ½ løk
- Salt
SLIK GJØR DU
Forvarm stekeovn på 200 grader varmluft og varm karbonader i 5 minutter. Sett poteter på koking i saltet vann, koketid ca. 15 min. Kutt løk i treninger og stek i olje på medium temperatur i 5 minutter. Bland deretter løken inn i yoghurt og tilsett ½ ts salt. Kok ertestuing som anvist på pakke. Hjertesalat deles i to og skylles i kaldt vann. Tørk deretter forsiktig med papir. Hjertesalaten stekes i panne på høy varme 2 minutter på hver side. Krydre med salt etter steking.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.