Kan bli yngste politiker i Kristiansand Bystyre

Radio Metro16. januar 20191min0
Hadle Bjurland, KRF - Rosander
Hadle Bjuland er 18 år, og kan bli yngste politiker i Kristiansand bystyre  fra høsten. Dersom nominasjonskomiteen i KRF får det som de vil, så blir han partiets ungdomskandidat på en sikker 5.plass.   Nominasjonskomiteen i Krf ønsker 18 år gamle Hadle Bjuland som sin ungdomskandidat til høstens kommunevalg i Kristiansand. Bjuland som også er leder i […]

Hadle Bjuland er 18 år, og kan bli yngste politiker i Kristiansand bystyre  fra høsten. Dersom nominasjonskomiteen i KRF får det som de vil, så blir han partiets ungdomskandidat på en sikker 5.plass.

 

Nominasjonskomiteen i Krf ønsker 18 år gamle Hadle Bjuland som sin ungdomskandidat til høstens kommunevalg i Kristiansand. Bjuland som også er leder i Agder KrFu er foreslått på en sikker og kommulert 5.plass. Fra høsten kan Bjuland dermed bli den yngste politikeren i Kristiansand Bystyre.

Bjuland går nå siste året ved Drotningborg Videregående Skole i Grimstad, og blir fra høsten av student i Kristiansand. Han er stolt og takknemlig for tilliten som nominasjonskomiteen har vist han. Bjuland mener han har mye å tilføre politikken, og han trekker frem mobbeombud og psykisk helse som to viktige saker .

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.