Jernia går til kamp mot plastemballasjen

Radio Metro29. mars 20191min0
jerniasorlandsparken
Jernia-sjef Espen Karlsen går nå til kamp mot plastemballasjen, og ønsker å kartlegge emballasjeverstingene. Flere tiltak skal gjennomføres, og et av disse blir salg av skruer i løsvekt. Lokalt er man svært fornøyd med engasjementet fra sjefen sin. Klimaaktivist Greta Thunberg har vekket Jernia-sjef, Espen Karlsen. Nå vil Jernia være med å ta miljøutfordringene på […]

Jernia-sjef Espen Karlsen går nå til kamp mot plastemballasjen, og ønsker å kartlegge emballasjeverstingene. Flere tiltak skal gjennomføres, og et av disse blir salg av skruer i løsvekt. Lokalt er man svært fornøyd med engasjementet fra sjefen sin.

Klimaaktivist Greta Thunberg har vekket Jernia-sjef, Espen Karlsen. Nå vil Jernia være med å ta miljøutfordringene på alvor. Også lokalt i Kristiansand er man svært fornøyd med sjefens miljøengasjement. Butikkleder ved Jernia Sørlandspaken, Ellen Seilen mener det er flott at Jernia nå tar tak, og dermed er med på en viktig bevisstgjøring, ikke bare blant skoleelever, men også blant produsenter, kunder og ansatte.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.