– Jeg traff veggen
Eagle-Eye Cherry er comebackklar - Radio Metro

Linda Holzerland20. juni 20183min0
Eagle-Eye Cherry

I 1998 slapp Eagle-Eye Cherry låten Save Tonight, en låt som skulle bli en stor hit. De siste årene har Cherry holdt seg vekke fra rampelyset, men nå er han klar for comeback.  – Save Tonight ble jo en megahit, og da bestemte vi oss for å reise jorden rundt og spille overalt. Under den perioden med tre album, turne og promo uten pause kjente jeg meg ganske trøtt etter 7 år. Jeg traff veggen. Jeg tok en pause, men så ble pausen veldig lang.

I en humoristisk videoserie på Eagle-Eye Cherrys Facebook leter et dokumentarteam etter artisten. Hvor har han vært alle årene? 

– Jeg er veldig stolt

Til spørsmålet om han har blitt lei av Save Tonight smiler han lurt. – Save Tonight er som min bestevenn. Den har tatt bra hånd om meg. Jeg er veldig stolt over at den fortsatt blir spilt på radioen, også i USA. Hver eneste låtskriver håper jo å skrive noe som har den effekten, og som fortsatt holder etter så mange år. Det at jeg hører den ofte er et trivelig problem å ha.

Eagle-Eye Cherry og singelen Streets Of You
Albumcoveret til singelen ‘Streets of you’
Comebacket

Etter den lange pausen er Streets of You den første smakebiten på Cherrys kommende album. – Låten er veldig positiv og har en stemning av solskinn. Ser du på teksten innser du at det er fortsatt litt mørke og melankoli.

Den svenske artisten reflekterer over hvorvidt sangen speiler hans utvikling. – Når jeg var yngre var en del av å skrive låter å finne meg selv som musiker. Jeg hørte på utrolig mye forskjellig musikk og det var ikke en selvfølge at ‘dette er meg’. Nå føles alt lettere. Låtene er også mer fokusert. Når jeg hører på mine gamle låter virker det som mister fokus i blant. Alt som er i låtene nå, det skal være der!

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.