Får ikke anerkjennelsen de fortjener – Alt for Norge

Awa Sarr17. september 20192min0
Alt for Norge - Graham Hansen

For mange er kvinnefotball noe de ikke skjønner, ikke fordi det handler om fotball, men fordi det er *kvinner* som spiller fotball. Det norske landslaget har dog vunnet alle de gjeve medaljene og i dag sender vi ut flere klubbspillere til store fotballklubber på damesiden, enn vi sender gutter. Allikevel sliter kvinnene med anerkjennelsen de fortjener. Hvorfor er det slik?

 

Hva skal til for å vinne, ikke bare medaljer og mesterskap, men også folkets gunst? Til tross for bronsefinaler, EM-gull, VM-gull og OL-gull stiller kvinnene bakerst i køen når sponsorkronene skal fordeles. Hvorfor er det slik? I podcastseiren “Alt for Norge” skal vi ser nærmere på hvorfor herrene får penger og oppmerksomhet, mens kvinnene får pallplasseringer. Vi snakker med blant annet Hege Riise, Frode Kyvåg, Ingebrigt Steen Jensen og Per Ravn Omdal om disse problemstillingene 

 

Alt for Norge er en Partner Podcast i samarbeid med Radio Metro og OBOS. Programleder er Awa Sarr, redaksjonsassistent er Jørgen Pedersen og konseptuell produsent er Jørgen Bakken.

 

Foto: Carina Johansen // NTB Scanpix

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.