– Jeg fikk nesten angst
Jarle Bernhoft er på vei med nytt album i 2018

Linda Holzerland29. mai 20182min0
Jarle Bernhoft

– Én bringebær og en mangosorbet. Nei vent, en sitron og en bringebær i beger hadde vært helt topp!

Jarle Bernhoft står lent over is-disken og bestemmer seg for hvilken iskrem han skal nyte i solsteiken. Men det er ikke bare når han velger iskremsmak at den grammy-nominerte nittedølen må holde hodet kaldt. I høst står albumslipp og både norges- og USA-turne på plakaten.

Les også: Sangeren fra Lillestrøm med hyllest til klassikeren

Jarle Bernhoft
Jarle Bernhoft slipper albumet ‘Humanoid’ senere i år
– Jeg driter helt tynt i hva folk måtte mene

Til spørsmålet om han er redd for å få negativ tilbakemelding på nytt materiale tenker Bernhoft seg om. – Jeg begynte å tenke på dette i forgårs, og jeg fikk nesten angst over at vi skal slippe plate, og du kan høre slakteknivene kvesses i det fjerne. Så på den ene siden blir jeg skrekkslagen, men på den andre siden så driter jeg helt tynt i hva folk måtte mene.

Problematisk drømmeland

25. mai fikk vi en smakebit på Humanoid i form av singelen California. – Den handler om mitt forhold til California som et drømmeland. Fra jeg var liten av har jeg søkt vestover musikalsk. Jeg har spilt i San Francisco og der er det så drøye forskjeller. Det er luksusbiler og utrolig mange som bor på gaten. Optimisten og pessimisten i meg lever side om side, og dette kommer til uttrykk i låtene.

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.