Jakter nye talenter

Radio Metro25. februar 20192min0
Til høsten har den tiende sesongen av «Norske Talenter» premiere og allerede nå er castingteamet godt i gang med å reise landet rundt for å finne de deltakerne som skal få være med på selve auditionrundene som vil bli vist frem på TV. Denne mandagen er de i Trondheim og Kristiansand for å sondere terrenget. […]

Til høsten har den tiende sesongen av «Norske Talenter» premiere og allerede nå er castingteamet godt i gang med å reise landet rundt for å finne de deltakerne som skal få være med på selve auditionrundene som vil bli vist frem på TV. Denne mandagen er de i Trondheim og Kristiansand for å sondere terrenget.

– Her har vi lyst til å se det «nakne» talentet. Vi har lyst til å se det uten alt mulig rundt. Hva gjør du når du ikke har mikrofon når du synger, hva gjør du når du bare står med din gitar og deg selv, forklarer Filip Bernhard Jensen til Metro Sør.

Han er en av tre i castingteamet fra Freemantle som gjester Kristiansand på vegne av «Norske Talenter».

– Vi ser etter et talent og hvordan det klarer å bære deg i så tomme omgivelser, sier Jensen og viser til at selve forhåndsauditionen foregår i et helt tomt og ordinært konferanserom på Thon Hotel i Kristiansand.

Og det er foran han og Elisabeth Sørnes deltakerne skal vise frem talentet sitt for. Du møter ikke Bjarne Brøndboe eller Mia Gundersen på dette steget i prosessen.

Først ut er det spesielt inviterte som får vise seg frem, før det senere på mandagen er klart for den åpne delen av forhåndsauditionen, da kan hvem som helst troppe opp på hotellet for å vise at de kan noe.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.