Er det lenge siden du spiste noe indisk? Da har vi løsningen i dag! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1 pakke strimlet svinekjøtt
- 1 boks kokte linser
- 1 løk
- 1 fedd hvitløk
- 2 gulrøtter
- 2 dl kokosmelk
- 1 boks hermetiske tomater
- ½ boks kesam
- Spisskummen
- Paprikapulver
- Chilipulver
- 150 g ris
- Salt
SLIK GJØR DU
Kok ris som anvist på pakken. Kutt løk, hvitløk og gulrot i terninger og stek disse i nøytral olje i 3 minutter. Tilsett 2 ts salt, 1 ts spisskummen, 1 ts chilipulver og 1 ss paprika, før tomat og kokosmelk tilsettes. Kok dette i 10 minutter før kokte linser tilsettes. Stek strimlet svinekjøtt i en varm panne i 4 minutter. Tilsett svinekjøttet i linsecurryen og topp med kesam og server ris ved siden av.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.