Ikke fornøyd med økning i dødstall

Radio Metro3. januar 20191min0
I løpet av de 5 siste årene er mer enn 250 drept eller hardt skadd i trafikkulykker i Agder. I fjor så vi også en økning i antall personer som mistet livet i ulykker både i Vest- og Aust-Agder i forhold til 2017. Det er en utvikling som Utrykningspolitiet ikke liker. – Noe er jo […]

I løpet av de 5 siste årene er mer enn 250 drept eller hardt skadd i trafikkulykker i Agder. I fjor så vi også en økning i antall personer som mistet livet i ulykker både i Vest- og Aust-Agder i forhold til 2017. Det er en utvikling som Utrykningspolitiet ikke liker.

– Noe er jo tilfeldigheter, men det trigger oss bare på at vi må ut og være enda mer aktive, alle etater. For det er klart at en økning er ikke noe vi kan leve med, sier leder i Utrykningspolitiets avdeling for Agder og Telemark, Øystein Krogstad til Metro Sør.

Han tror at nullvisjonens mål om 0 drepte og 0 hardt skadde nok er et urealistisk mål fortsatt, men det er en visjon. Og selv i 2019 ser det ikke akkurat positivt ut for statistikken med flere forenklede forelegg både for mobilbruk og fartsovertredelser.

Hør mer om Nyttårsaksjonen her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.