Synes forsvaret slurvet en del

Radio Metro6. januar 20192min0
Vipers slo Oppsal med 14 mål i årets første hjemmekamp i Aquarama med sifrene 37-23. Likevel hadde Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad noe å utsette på hos de rosa. – Jeg synes vi taper altfor mange dueller forsvarsmessig til at jeg er fornøyd, angrepsspillet tar seg opp og mange fine mål i 2. omgang, det er […]

Vipers slo Oppsal med 14 mål i årets første hjemmekamp i Aquarama med sifrene 37-23. Likevel hadde Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad noe å utsette på hos de rosa.

– Jeg synes vi taper altfor mange dueller forsvarsmessig til at jeg er fornøyd, angrepsspillet tar seg opp og mange fine mål i 2. omgang, det er litt fart i det vi driver med. Men jeg synes det blir litt for ujevnt og ukonsentrert til at vi kan si at det er veldig bra, men det er mange fine prestasjoner, skjønt jeg vil gjerne ha litt mer bevissthet i rundt det vi driver med og spesielt duellspillet, sier Gjekstad til Metro Sør etter kampslutt.

Linn Jørum Sulland ble kåret til dagens beste spiller av den lokale juryen i hallen og endte med åtte mål på ti forsøk. Hun er enig i at det var noe rusk i det de holdt på med på parketten i årets første kamp.

– Vi har litt startvansker og er litt rustne, men jeg synes alt i alt at det er greit. Vi har ingen problemer med å slå de og kjører de ganske greit i perioder i 2. omgang. Så gjør vi litt unødvendige feil og litt rusk som man gjerne må regne med i den første kampen i januar, sier Sulland.

Begge er enige om at de må opp minst et par hakk før motstanden blir markant sterkere i bortekampen mot Krim Mercator den 26. januar. Men først venter Molde borte kommende søndag på bortebane.

Hør mer her.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.