Å lytte til podcast har aldri vært lettere!

Radio Metro29. september 20193min0
Lytter

Podcast er et spennende medium som bare blir større for hvert år som går, men hva det egentlig, og hvordan kan man lytte til podcast?

Enkelt forklart er en podcast som et radioprogram, uten musikk, som du kan høre på når det passer deg.

Hvem som helst kan lage en podcast, og siden alle kan lage en, finnes det en utrolig mengde podcaster både på norsk og engelsk som dekker alle temaer du kunne tenke deg, og det lages hele tiden nye. De fleste radioprogram gis også ut som podcast. Det er med andre ord podcaster for enhver smak!

Å komme i gang med å lytte til podcast er veldig enkelt og alt du trenger er en smart-telefon. Hvordan du lytter er avhengig om du har en Iphone eller en telefon med android-operativsystem.

Hvordan lytte til podcast på Android

For android-telefoner finnes det mange forskjellige podcast-apper du kan velge mellom. De er litt forskjellige og har noen forskjellige funksjoner. Stort sett spiller det ikke så stor rolle hvilken du velger. En enkel podcast-app som er lett å bruke er f.eks Google Podcasts.

Etter du har lastet ned din podcast-app fra Google Play butikken kan du begynne å utforske alle de forskjellige podcastene som finnes. Når du har funnet en du vil høre på er det bare å trykke play for å høre på en episode.

Hvordan lytte til podcast på Iphone

Har du en Iphone er det enklere. Da det bare er én app å forholde seg til. Om du ikke har podcast-appen fra før må du laste den ned fra App Store.

Når du har lastet ned appen kan du utforske de mest populære podcastene, eller søke etter podcaster du har lyst til å høre på. Husk å abonnere på podcastene du liker, så blir de lagret i biblioteket ditt.

Nå som du er godt i gang med podcastlyttingen kan du jo kanskje prøve en av Radio Metros egenproduserte podcaster?

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.