Hvordan finner jeg drømmejobben?
Synnøve Sundby Fallmyr, ansvarlig redaktør hos Talent Media har satt igang pocasten "Karriererådet". Foto: Talent Media

Linda Holzerland29. november 20183min0
Synnøve

I løpet av de siste par ukene har  Talent Media med Radio Metro produsert podcasten «Karriererådet» som omhandler unge mennesker og veien de har foran seg når de skal inn i arbeidsmarkedet. Podcasten tar for seg ofte diskuterte og tidvis svært pressende spørsmål som «Hva skal jeg bli når jeg blir stor?» og «Når er det på tide å bestemme seg for hva jeg skal sikte mot»?

Her er gjengen fra Talent Media samlet for å spille inn en episode av Karriererådet. Det er 7 til som rullerer på panelet, mens ekspert og programleder er faste deltakere. Avbildet: Hans Petter Stub(ekspert), Espen Sæle(programleder), Inge Steen, Christoffer Lindblom og Caroline Bjurstrøm Knudsen. Foto: Talent Media
Både humor og alvor

I hver episode får vi innspill fra ekspert på tematikken, Hans Petter Stub og programleder Espen Sæle. De akkompagneres av to unge voksne som nylig har erfart eller kjenner noen som har erfart det å være ferske ut i arbeidsmarkedet. Sammen både reflekterer og konkluderer de med spørsmål som stilles rundt temaet, i tillegg til at man får med seg en god dose humor.

Om du og ditt firma skulle ønske å produsere en podcast med oss, kan du kontakte vår salgs- og markedsdirektør Hilde Apneseth. Du kan også ringe på 95 22 54 42. Vi hjelper deg gjerne!

Karriererådet kan du høre på ved å spille av lenkene under.

 

 

 

 

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.