Hør innspurten i Eliteserien hos oss

Radio Metro30. november 20193min0
eliteserien-sør-arena

For en fotballsøndag vi har i vente. Det er klart for den siste serierunden i Eliteserien og hele seks lag kan både rykke ned, spille kvalik og beholde plassen i serien. Som en oppladning til det, skal også 14. plassen i Eliteseriens motstander avgjøres. Både den kampen og hele 30. serierunde hører du på lokalradioen din.

Vi starter nemlig nedtellingen til avspark til Start sin kamp mot KFUM kl. 13:00 på Radio Metro Sørlandet. Den har avspark kl. 15:00. I oppladningen blir du helt oppdatert på situasjonen til begge lag, i tillegg får du en oppsummering over hvordan Eliteserien faktisk ser ut rett før avgjørelsen faller søndag kveld. Vi gir deg også stemningen på Sparebanken Sør Arena like før avspark. Samtidig som 2. omgang sparkes i gang i Kristiansand og overføres direkte på Radio Metro Sørlandet, starter sesongens siste OBOS Sport og Spill på Radio Metro. Her vil du som vanlig få den varierte musikken du er vandt til, samt alle oppdateringer både fra Eliteserien Playoff, men også den 30. serierunden av Eliteserien.

Siden kampen på Sparebanken Sør Arena skal få en vinner uansett, så kan det gå til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Vi skal selvsagt følge den kampen til den er helt ferdig. Men blir den ferdig innenfor avtalt tid, vil du kunne følge OBOS Sport og Spill også på Radio Metro Sørlandet og få med deg spenningen.

Tabellen slik den ser ut i Eliteserien, ser du til høyre eller under på mobil.

Hør FotballXtra med kampen Start mot KFUM på Radio Metro Sørlandet på FM, DAB eller i Radioplayer fra kl. 13:00.

 

Hør OBOS Sport og Spill på Radio Metro på FM, DAB eller i Radioplayer fra kl. 16:00.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Om Radio Metro

Radio Metro AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Bjørn-Martin Brandett

Personvernavtale

© 2024 Radio Metro AS. All rights reserved.