Honning- og ingefærmarinert kylling

Linda Holzerland13. oktober 20202min0
Honning- og ingefærmarinert kylling

Kylling er en lett anvendelig og allsidig ingrediens. Hvis du ikke har prøvd å marinere den med honning og ingefær, så er det på tide! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.

INGREDIENSER

  • 1-2 pk kylling
  • 1 ss honning
  • 1 cm frisk eller 1 ts tørket ingefær
  • Salt og pepper
  • 2 dl couscous
  • 4 dl varm buljong
  • 2 squash
  • 100 g salat eller babyspinat
  • Olje- og eddikdressing, gjerne ferdiglaget

SLIK GJØR DU

Tenn på grillen. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland honning og ingefær, krydre med salt og pepper og mariner kjøttet i 5 min. Ha couscous i en bolle, hell varm buljong over, legg på lokk og la stå i 10 min. Grill kjøttet, eller pannestek med litt olje, i 10-12 min. Del squash i tynne skiver på langs, pensle med olje og grill eller pannestek i 5 min. Bland med couscous og salat.

Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Hovedkontor i Oslo:
Tlf: 21 55 59 10
Adresse: Akersgata 45, 0158 Oslo

Romerike:
Adresse: Storgata 13A, 2000 Lillestrøm


Om Radio Metro

Metro Sounds AS

Org. Nr. 959 380 708

Ansvarlig redaktør: Svein Larsen

Personvernavtale

© 2022 Radio Metro. All rights reserved.