Kylling er en lett anvendelig og allsidig ingrediens. Hvis du ikke har prøvd å marinere den med honning og ingefær, så er det på tide! Oppskriften er beregnet for 2 personer og tar ca. 20 min. å lage.
INGREDIENSER
- 1-2 pk kylling
- 1 ss honning
- 1 cm frisk eller 1 ts tørket ingefær
- Salt og pepper
- 2 dl couscous
- 4 dl varm buljong
- 2 squash
- 100 g salat eller babyspinat
- Olje- og eddikdressing, gjerne ferdiglaget
SLIK GJØR DU
Tenn på grillen. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland honning og ingefær, krydre med salt og pepper og mariner kjøttet i 5 min. Ha couscous i en bolle, hell varm buljong over, legg på lokk og la stå i 10 min. Grill kjøttet, eller pannestek med litt olje, i 10-12 min. Del squash i tynne skiver på langs, pensle med olje og grill eller pannestek i 5 min. Bland med couscous og salat.
Flere middagstips av oss finner du her. For mer inspirasjon kan du også sjekke ut Bunnpris Middagstips.